Elektrikli Vinç Servisi Hizmetleri
21.01.2020

 

Elektrikli Vinç Servisi Hizmetleri

 

Elektrikli Vinç Servisi Hizmetleri

 

            İş yerlerinde ürünlerin güvenilirliğini sağlamak amacıyla alınan vinç hizmetleri, istenilen birçok alanda kişilere güvenli ekipman kullanım olanağı sunmaktadır. Tüm marka elektrikli olarak çalışan vinçlerin caraskal servisi Aydınel Makina bünyesinde, deneyimli ekipler tarafından kısa bir süre içerisinde yapılabilmektedir.

 

            Caraskal çeşitleri ortalama olarak 19 ve 240 ton arasında bir yük taşıma kapasitesine sahiptir. İnşaat sektöründe, fabrikalarda, atölyelerde ve depolarda sıklıkla caraskal servisi hizmetlerinden yararlanılmaktadır.

 

 Hizmet Verilen Vinç Çeşitleri

 

            Halatlı vinç, pergel vinç, alçak tavan vinç, elektrikli zincirli vinç ve tek giriş gezer köprü vinç başta olmak üzere piyasada çok sayıda vinç çeşidi bulunur. Bu alanlarda ürünleri bünyesinde bulunduran istanbul vinç servisihizmetleri sayesinde gerekli ekipmanlar temin edilebilir. Elektrikli zincirli ceraskal montaj aşamasında tavana asılarak, monoraylar ile birlikte donatılabilmektedir. Ayrıca diğer vinçlerle bir araya getirilerek de kullanılabilmesi mümkündür. Gerekli kaldırma ve taşıma ekipmanının istanbul vinç servisi hizmeti aracılığıyla, güvenli bir şekilde çalışabilir hale getirilmesini sağlayabilirsiniz. Gerekli vinç servisi hizmetini anında alabilirsiniz.

 

 

 Mini Vinç Kullanım Alanları

 

            Havada sabit bir şekilde monte edilerek kullanılabilen mini vinç, makara sistemi ile de kullanılabilir. Herhangi bir arıza durumunda garanti kapsamında vinç servisi hizmeti alabilirsiniz. Mini vinçler, taşınabilir özelliğe sahip olan ekipmanlardandır. Dolayısıyla; inşaat, bacacı, kuyuculuk, mühendislik gibi çeşitli alanlarda kullanılabilmektedir. Kokusuz ve gürültüsüz olarak çalışması kullanıcılarına sağlamış olduğu en önemli avantajdır. Bu sayede güvenli bir şekilde yük taşınabilmektedir.